Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 09. 2015. 13:39 >> 13:28

GRADSKI DERBI

U Interu se uzdaju u Jovetića

Bivši igrač Intera, sada tim menadžer "nero-azura", Dejan Stanković, smatra da Stevan Jovetić može da riješi gradski derbi protiv Milana, koji je na programu ovog vikenda.

Reprezentativne obaveze su završene i za vikend se ponovo igra klupski fudbal. U najjačim ligama kolo će obilježiti derbiji, a jedan od njih je milanski "dela Madonina".

U Primeri Atletiko Madrid dočekuje Barselonu, u subotu od 20:30 sati, istog dana u Premijer ligi se igra jedan od najvećih derbija, Mančester junajted će na "Old Trafordu" ugostiti Arsenal, dok se u Seriji A, u nedjelju od 20:45 sati, igra milanski derbi.

Otkako se vratio u Italiju, Jovetić se vratio i golovima. U prva dva kola italijanskog prvenstva postigao je sva tri gola za Inter, a pogodio je i u dresu reprezentacije protiv Lihtenštajna.

Iako je Inter bolje počeo sezonu od Milana (dvije pobjede), Stanković ulogu favorita prepušta "Roso-nerima".

"Milanu dajem prednost. Dobro su se pojačali, ljetos su nas pobijedili u Kini, u prijateljskom meču", kazao je Stanković.

Milan je ovog ljeta doveo Alesija Romanjolija i Karlosa Baku, nijesu došla velika imena koja je uprava kluba obećavala, dok je sa druge stane Inter ranije doveo Jovetića i Kondogbiju, a posljednjeg dana prelaznog roka stigli su Ivan Perišić i Adem Ljajić, sa kojima će Roberto Manćini uvijek imati plan B.

Posljednjih sezona, "derbi dela Madonina" je izgubio sjaj, ali očekuje se da će ponovo biti interesantan kao ranije.

"Doveli smo sjajne igrače, navijači očekuju puno. Biće napet derbi, kao nekada, a lično tipujem da bi Jovetić mogao da ga riješi - igra sjajno na početku sezone", istakao je Stanković.

Stanković će za suparnika imati Sinišu MIhalovića, sa kojima je dijelio svlačionicu u Laciju, Interu i srpskoj reprezentaciji.

"Biće čudno vidjeti ga na klupi Milana", kazao je Stanković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније