Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

19. 04. 2024. 13:07 >> 13:08
Čitaj mi:

UTICAJ PORODICE

Glumac Metju Mekonahi otkrio ko je zaslužan za njegovu uspješnu karijeru

Metju Mekonahi tvrdi da je očinstvo pozitivno uticalo na njegovu karijeru.

U intervjuu za časopis „People“ otkrio je da mu je trenutak kada je postao otac pomogao da postane bolji glumac i pripovjedač.

„Znam da su me moja djeca učinila boljim umjetnikom i glumcem. Djeca uvijek prvi put vide stvari. Njihova pitanja su bezazlena. Dođem kući s posla i četvorogodišnjak me pita šta sam danas radio. Tako sam postao bolji pripovjedač jer ne mogu da kažem baš o čemu se radi, nije primjereno godinama“, rekao je.

Djeca su ga inspirisala da istražuje nove projekte. Kaže da je nakon što je postao otac shvatio da nikada nije radio na seriji ili filmu koji bi bio prikladan za djecu ili se fokusirao na njih, prenosi Index.hr.

„Kada postanete roditelj, šta gledate? Uglavnom ono što gledaju vaša djeca. Tako sam shvatio da nikada nisam bio dio animiranog filma, i volim da pozajmljujem glas“, dodao je Mekonahi.

Tako je 2016. godine prihvatio ulogu u animiranom filmu Sing, nakon čega je uslijedio nastavak 2021. godine.

„To je nešto što sam uradio za djecu i za dijete u svima nama“, zaključio je on.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније