Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B. [ N1 ]

20. 02. 2024. 13:10 >> 13:10
Čitaj mi:

U ŠPANIJI

Uljez ušao u vinariju i namjerno prosuo 60.000 litara vrhunskog vina

Maskirani uljez namjerno je u nedjelju prosuo oko 60.000 litara vrhunskog vina uskladištenog u poznatoj španskoj vinariji, a vrijednost uništenog vina procijenjena je na oko 2,5 miliona eura.

Sabotaža se dogodila u mjestu Kastriljo de Dero, oko 150 kilometara sjeverno od Madrida, objavili su španski mediji, pozivajući se na informacije dobijene od predsjednika kompanije "Bodegas Cepa 21", Hosea Mora.

"Oko 3.30 ujutro po lokalnom vremenu maskirana osoba ušla je u skladište vinarije i za manje od minut otvorila slavine pet čeličnih spremnika u kojima se nalazilo vino vrhunskih marki "Malabrigo" i "Horcajo", rekao je Moro.

Dodao je da bezbjednosni snimci pokazuju uljeza koji je, čini se, znao kako da uđe u skladište vinarije u prestižnoj vinskoj regiji Ribera del Duero. Kazao je da nakon provale iz skladišta nije ništa odneseno.

Moro je rekao i da sumnja ko bi mogao biti uljez, no nije želio ništa da iznosi u javnost da ne bi omeo policijsku istragu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније