Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

10. 02. 2019. 11:30 >> 10:59

BAKINGEMSKA PALATA

Britanski princ Filip odlučio da prestane da vozi

Britanski princ Filip odlučio je da prestane da vozi, saopštila je danas Bakingemska palata manje od mjesec dana od kada je bio uključen u sudar u kome su dvije žene lakše povrijeđene.

Kako se navodi u saopštenju "poslije pažljivog razmatranja" suprug kraljice Elizabete druge, 97-godišnji princ Filip "odlučio je da dobrovoljno preda svoju vozačku dozvolu".

Princ Filip je bio za volanom Lend rovera blizu imanja kraljevske porodice Sendrigem u istočnoj Engleskoj kada je udario u druga kola 17. januara.

Princu su morali da pomognu da izađe iz prevrnutog vozila ali nije bio povrijeđen. Dvije žene u drugom vozilu bile su lakše povrijeđene a devetomjesečna beba koja je bila sa njima nije imala povrede.

Princ je dva dana poslije te nesreće snimljen kako vozi kola i to bez vezanog pojasa. Policija je tada saopštila da su mu dali "odgovarajuće savjete".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније