Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

13. 06. 2018. 10:37   >>  10:32

ISPAO IM TELEFON

Britanske turiste "selfi" odveo u smrt

Dvoje britanskih turista i jedan Australijanac pronađeni su mrtvi na plaži u Ericeiri blizu Lisabona, a policija pretpostavlja da su gosti poginuli tokom pokušaja da snime selfi.

Policija je saopštila da su poginula dva državljana Velike Britanije i jedan Australijanac. Na plaži u Ericeiri komunalni radnik je čisteći obalu pronašao dva tijela za koje se pretpostavlja da su Britanci.

U pitanju su muškarac u četrdesetim i žena u tridesetim godinama, a prema navodima policije najvjerovatnije su pali sa visine od oko 30 metara između jedan i šest ujutru. 

Rui Pereira de Tera, načelnik spasilačke jedinice rekao je da sve pokazuje da su njih dvoje nastradali prilikom pokušaja da naprave selfi, prenosi Metro. 

"Izgleda da im je iz ruke ispao mobilni telefon kojim su htjeli da naprave sefli i da su u pokušaju da ga dohvate, oboje pali", rekao je on. 

Portparol odjeljenja za spoljne poslove i trgovinu rekao je da je kontaktirao britanske vlasti zbog još jedne osobe koja je takođe poginula tokom tog incidenta. Dodao je i da, za sada, neće odavati više detalja o slučaju. 

Inače, ta plaža je poznato mjesto na kojem se okupljaju surferi na južnoj strani obale Algarve.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније