Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B [ B92.net ]

20. 09. 2017. 20:19   >>  22:01 6

MORGAN FRIMEN

"Otkriva" ko je Vladimir Putin

Komitet za istragu o navodnom ruskom miješanju u predsjedničke izbore u SAD je objavio snimak u kojim se “objašnjava Vladimir Putin“.

Uloga naratora u snimku je povjerena slavnom glumcu Morganu Frimenu.

"Mi smo napadnuti. Mi smo u ratu. Bivši špijun KGB, bijesan zbog propasti svoje domovine, pripremio je način za osvetu. Koristeći prednosti haotičnog stanja, on je napravio sebi put kroz hijerarhijski sistem postsovjetske Rusije i postao predsjednik. Uspostavio je autoritativni režim i postavio metu na svog najvećeg neprijatelja – SAD", govori Frimen.

U nastavku teksta navodi se da kao što je istina da je Putin bio špijun KGB, tako je i istina da tajno, koristeći sajber oružje, napada demokratije.

“Taj špijun je Vladimir Putin i ovo nije filmski scenario. Neophodno je da nam naš predsjednik kaže istinu“, naveo je Frimen i potom izdeklamovao tekst koji bi Tramp trebalo da kaže Amerikancima.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније