Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Index.hr

17. 04. 2017. 22:45 >> 22:20
2

ZAMALO NOVI GAF

Kad Melanija "spašava" Trampa

Američki predsjednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija u ponedjeljak su učestvovali na tradicionalnoj uskršnjoj ceremoniji u Bijeloj kući.

Tramp je do sad imao brojne gafove tokom javnih nastupa koji su razveselili njegove protivnike, a ni ovaj put nije bio izuzetak. 

Predsjednik je ponovo postao hit na društvenim mrežama kada je tokom izvođenja himne supruga morala da ga podsjeti da stavi ruku na srce. 

Kamera je, naravno, to zabilježila, pa su događaj prenijeli svi svjetski mediji.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније