Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

04. 06. 2013. 15:30 >> 15:31

PRVI PUT

VIDEO: "Ulovljen" Maserati Ghibli

"Procurio" snimak na kom se vidi plavi "Maserati Ghibli 2014.", uhvaćen na stazi tokom snimanja jedne reklame.

 

Dosad je "bejbi Quattroporte" viđen samo u bijeloj varijanti, ali  model u  plavoj nijansi čini se još atraktivnijim od verzije predstavljene u Šangaju.

Ghibli je "uhvaćen" u Roterdamu, a kako se navodi, tablica (301 KW) upućuje na to da je u pitanju snažnija verzija Ghibli S, koja ispod haube ima tvin-turbo trolitarski šestocilindraš, koji oslobađa 410 KS (301 KW).

Ubrzava do 100 km/h za pet sekundi, a maksimalno razvija 285 km/h.

Isti motor je raspoloživ i sa nešto skromnijom snagom - 330 KS, a ubrzanje je za nijansu "mirnije" - 5,6s.

Maserati nudi i verziju s V6 3.0l turbodizelom, koji oslobađa 275 KS i ubrzava do "stotke" za 6,3 uz potrošnju od šest litara na 100 kilometara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније