Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ CNBC ]

07. 05. 2013. 18:15 >> 18:15

MICROSOFT TABLETI

Bil Gejts: iPad korisnici su frustrirani

Predsjednik „Microsofta“, Bil Gejts, izjavio je za „CNBC“ da softverski gigant planira da uđe na tržište tableta kojim najvećim dijelom dominira „Apple“, zato što smatra da su korisnici „iPada“ frustrirani.

Personalni računari su i dalje ozbiljan biznis ali polako postaje da bude sve teže povući jasnu granicu između tableta i personalnih računara.

„Sa  Windowsom 8 Microsoft pokušava da zauzme dio tržišta kojim dominiraju uređaji poput iPada, Međutim, veliki dio tih korisnika je frustriran. Ne mogu da kucaju. Ne mogu da prave dokumente. Zato želimo da im pružimo nešto sa svim prednostima tableta ali i sa svim mogućnostima na koje su navikli kod personalnih računara“, izjavio je Gejts.

„Ukoliko imate „Surface“ ili „Surface Pro“, imate prenosivost tableta ali i prednosti tastature i „Microsoft Officea“ za PC“, zaključio je.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније