Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 03. 2013. 22:45 >> 22:43

KRAJEM MJESECA

VIDEO: Pjesme grupe Blur kao uspavanke

Engleski rok bend Blur ponovo je snimila neke od svojih najvećih hitova, ali ovaj put u vidu uspavanki za djecu.

Blur su ovaj put svoje najpoznatije numere kao što su "Girls & Boys" ili "Song 2" preradili u uspavanke za djecu koje će objaviti etiketa "Rockabye Baby", koja je prethodno objavila albume uspavanki na pesme grupe U2, Black Sabbath i AC/DC.

Stare pjesme Blur su u novom izdanju snimljene uz pomoć ksilofona i zvona kako bi bile što više približene najmlađoj publici. Album Blurovih uspavanki biće objavljen 26. marta.

U iščekivanju kako će neke od najžešćih pjesama zvučati kao uspavanke, poslušajte originalnu verziju "Song 2".


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније