Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

T.G. [ Beta ]

13. 06. 2022. 21:54 >> 21:52

U AMSTERDAMU

Mik Džeger dobio kovid, Roling stonsi otkazali koncert

Grupa Roling stons otkazala je današnji koncert u Amsterdamu samo nekoliko sati prije nego što je trebalo da počne pošto je pjevač Mik Džeger testiran pozitivno na kovid-19.

Bend je u saopštenju objavio da otkazuju koncert navodeći da je 78-ogodišnji Džeger testiran pozitivno pošto je osjetio simptome kovida po dolasku na stadion, u predgrađu Amsterdama.

Nisu dali dodatne informacije o njegovom stanju.

"Roling stonsima je jako žao zbog večerašnjeg otkazivanja ali bezbjednost publike, kolega muzičara i zaposlenih na turneji mora da ima prioritet", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će biti određen novi datum za koncert i da će karte za večerašnji nastup u Johan Krojf Areni u Amsterdamu važiti za taj novi datum.

Neki obožavaoci već su bili na stadionu kada je objavljeno da je koncert otkazan.

Roling stonsi su na evropskoj turneji nazvanoj "Siksti" (Sixty), da obilježe šest decenija zajedničkog sviranja.

Njihov poslednji koncert na ovoj turneji bio je u Liverpulu 9. juna. Sledeći zakazan koncert je u Bernu u Švajcarskoj 17. juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније