Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Anadolija ]

20. 01. 2016. 23:55 >> 23:41

KONCERT U ZAGREBU

Pjevali u čast Kemala Montena

Udruženje Kemal Monteno organizovalo je, povodom prve godišnjice smrti ovog značajnog kantautora, koncert u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na kojem su nastupili brojni Montenovi prijatelji, kolege i saradnici.

 

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski povodom koncerta nazvanog po poznatoj numeri Kemala Montena "Hiljade pahulja bijelih" bila je ispunujena do posljednjeg mjesta.

Brojni poznati umjetnici, saradnici i kolege odazvali su se pozivu za učešće na koncertu, na kojem su izvodili pjesme Kemala Montena, kao i pjesme koje su umjetnici izvodili s njim u duetu, ali i numere koje je Monteno pisao za druge izvođače. 

U Montenovu čast nastupilo je ukupno 26 umjetnika i sastava, a među najzvučnijim imenima bili su Amir Kazić Leo, Boris Novković, Dražen Žerić Žera, Gabi Novak, Halid Bešlić, Hanka Paldum, Haris Džinović, Rade Šerbedžija, Saša Matić, Tarik Filipović, Tereza Kesovija, Teška Industrija, Željko Bebek i dr. 

Mogle su se čuti vječite numere, kao što je "Nekako s proljeća", "Sarajevo, ljubavi moja", "Hiljade pahulja bijelih" i drugi veliki Kemovi hitovi. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније