Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Petra Božović, TVCG ]

17. 09. 2023. 07:37 >> 07:39

U MUZIČKOM CENTRU

Od 29. septembra nova sezona Crnogorskog simfonijskog orkestra

Nova sezona Crnogorskog simfonijskog orkestra biće otvorena 29. septembra u Muzičkom centru Crne Gore koncertom svjetski priznatog pijaniste Iva Pogorelića. Orkestrom će rukovoditi renomirani umjetnik iz Francuske, Mark Korović.

Umjetnik koji decenijama stvara magiju na klavirskim dirkama, otvoriće 17. koncertnu sezonu Crnogorskog simfonijskog orkestra.

Ivo Pogorelić će se publici u Podgorici predstaviti atraktivnim repertoarom, a umjetnički direktor Muzičkog centra Marko Simović najavljuje veličanstven koncert.

“Rado viđen gost na svim svjetskim pozornicama Ivo Pogorelić, jedan od najvećih na svijetu drugi put sa nama. Ovaj put konačno pred podgoričkom publikom čekamo taj koncert puni emocija“, kazao je Simović, za TVCG.

Karte za koncert koji će pijanista Ivo Pogorelići Crnogorski simfonijski orkestar prirediti 29. septembra su u pretprodaji. Koncert će biti repriziran i dan kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније