Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

M.M.Lj. [ Klix ]

12. 03. 2024. 23:17 >> 23:17

dobre ocjene

Nižu se pohvale na račun nove *Netflixove* serije "*The Gentlemen*"

Serija "*The Gentlemen*" na prvom je mjestu najgledanijih na *Netflixu* na globalnom nivou, a na mrežama se nižu pohvale te su je čak okarakterisali kao nešto najbolje što je streaming servis producirao u posljednje vrijeme.

"*The Gentlemen*", *Netflixov spinoff* istoimenog filma Gaja Ričija, veliki je hit, a krimi serija je skočila na prvo mjesto globalne liste najgledanijih na streaming platformi.

Radnja prati Edvarda Hornimana, otuđenog sina engleskog aristokrate koji nakon smrti oca neočekivano naslijedi imanje od 15.000 hektara i titulu vojvode dok se istovremeno nađe upleten u londonsko kriminalno podzemlje.

U prvoj sedmici na streaming platformi ima 81 milion sati gledanja uz ukupno 12 miliona pregleda. Na Roten Tomatosu ima ocjenu od 75 posto, a na Metakritiku od 51 posto.

Na IMDb-u serija je dobila ocjenu od 7,8 a ukupni Guglov sažetak ocjena publike iznosi 4,5 od 5.

Varajeti o seriji navodi da "zabavan — sa šuškanjima, zapletima i krvavim nasiljem — 'T*he Gentlemen*' otklanja nedostatke koji su mučili njegovog filmskog prethodnika". Vultur je opisuje kao "pjenušav, zabavan i nezahtjevan" nastavak filma, dok na Čikago San Tajmsu navode da je "uglađeno i lukavo i mračno smiješno".

Sudeći po komentarima na mrežama "*The Gentlemen*" se prilično dopada gledaocima, a neki su je čak okarakterisali kao najbolju seriju koju je *Netflix* producirao u posljednje vrijeme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније