Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ R.B. ]

04. 11. 2023. 15:35 >> 15:34

LOS ANĐELES

Metju Peri sahranjen u krugu porodice i "Prijatelja"

Sahrana Metjua Perija, koji je preminuo 28. oktobra 2023. godine održana je u tajnosti na groblju u Los Anđelesu, prenijeli su svjetski mediji. Posljednjem ispraćaju glumca prisustvovali su roditelji i glumci iz serije "Prijatelji".

Kanadsko-američki glumac Metju Peri, koji je svjetsku slavu stekao kao duhoviti Čendler Bing u legendarnoj američkoj seriji "Prijatelji", preminuo je u 55. godini, 28. oktobra 2023. godine u svom domu u Los Anđelesu.

Ceremonija je trajala oko sat vremena, a služba je održana u Memorijalnom parku "Forest Lavn", u Los Anđelesu u blizini studija Vorner Brosa, gde je snimana serija "Prijatelji".

Mnogi poznati ljudi poput Pola Vokera i Britani Marfi sahranjeni su na ovom groblju.

Sahrani su prisustvovali roditelji preminulog glumca Metjua Perija, majka Suzan Morison, otac Džon Peri i očuh Kajt, koji je nosio kovčeg, kao i njegovi "Prijatelji", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblan i Dejvid Švimer.

Na ceremoniji sahrane izvedena je pesma Pitera Gebrijela "Don’t Give Up", koja je bila jedna od omiljenih pjesama Metjua Perija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније