Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Ч.Ј. [ N1 ]

30. 10. 2023. 10:25 >> 10:30

TREBALO DA GLUMI U DRUGOJ SERIJI

Metju Peri umalo odbio ulogu Čendlera: Samo je jednom otkrio zašto

Mnogi su ga obožavali kao Čendlera u "Prijateljima", međutim glumac Metju Peri je jednom prilikom otkrio da je umalo odbio ulogu kultnog lika, jer je trebao da glumi u drugoj seriji.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Peri je rekao da je u jednom trenutku bio prisiljen preuzeti bilo koju ulogu koja mu je bila dostupna, jer ga je njegov menadžer 1994. nazvao da mu kaže da nema novca.

„Dakle, nosio sam futurističku košulju i mali ljudi su se igrali vanzemaljaca kojima sam ja morao srediti njihov prtljag i to je zapravo bilo to“, opisao je Foxovu seriju LAX 2194 u kojoj je tada glumio, prenosi Index. hr.

Ipak, kako je neveo, ubrzo je dobio u ruke scenario za „Prijatelje“, koji se u to vrijeme zvali „Prijatelji poput nas“. Dodao je kako je odmah vidio da je lik Čendlera Binga savršen za njega.

Komedija o šest prijatelja koji žive u Njujorku brzo je postala planetarni fenomen i osvojila je veliki broj Emija.

10 sezona i jedno ponovno okupljanje kasnije ispisalo je TV istoriju, Peri je ostao upamćen kao jedan od najvećih televizijskih likova 1990-ih, uz svoje kolege Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lise Kudrou, Meta Leblanka i Dejvida Švimera.

Metju Peri umro je u 55. godini od davljenja u nesreći u svom domu u Los Anđelesu, prenio je Los Anđeles Tajms pozivajući se na izvore u policiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније