Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

rts.rs [ M.L.B. ]

29. 08. 2022. 22:36 >> 22:33

ZA 30 MILIONA DOLARA

Ben Aflek prodaje "momačku kuću"

Glumac Ben Aflek nedavno se vjenčao sa Dženifer Lopez, sa kojom je kupio zajednički dom u Los Anđelesu. Svoju staru momačku kuću Pacific Palisades odlučio je da proda, a cijena nekretnine je 30 miliona dolara. Ben Aflek voli luksuzan način života, što se vidi po stilu enterijera njegove vile u Kaliforniji.

Kuća u u Napoli Drajvu prostire se na 1.350 kvadratnih metara i nalazi se na prestižnom golf terenu RivieraCountru Club.

Na samom ulazu je velika sala sa raskošnim lusterima, ognjištem, zasvođenim plafonima i velikim staklenim zidom ka dvorištu.

U prizemlju kuće je vinski podrum, teretana, bar i prostorija za rekreaciju, iz koje se izlazi u dvorište.

Kalifornijski dom Bena Afleka je prelijepa zelena oaza. U okviru prostranog travnjaka nalaze se uređene baštenske leje sa fikusima.

Kuća ima garažu za tri automobila, ogroman bazen, spa centar, kućni bioskop i potpuno opremljenu kuću za goste.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније