Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

17. 04. 2024. 17:50 >> 17:50
Čitaj mi:

O DIREKTORICI ASK-A

MANS: Perović nam je zabranjivala pristup informacijama

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović zabranjivala nam je pristup informacijama koje su po Zakonu javne i vodila brojne iskonstruisane postupke protiv nas, saopšteno je iz Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS).

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović danas je uhapšena po nalogu SDT-a. 

Kako su istakli iz MANS-a, protiv direktorice ASK-a koja je danas uhapšena MANS je podnio niz krivičnih prijava za zloupotrebu položaja.

"Ona je tvrdila da je nezakonito pratimo i vršimo pritisak na nju jer ne postupa u slučajevima skrivanja imovine javnih funkcionera, zabranjivala nam pristup informacijama koje su po Zakonu javne, i vodila brojne iskonstruisane postupke protiv nas, dok je članove Sindikalne organizacije te institucije optuživala za saradnju sa MANS-om i zbog toga je mnoge od njih suspendovala”, istakli su iz MANS u objavi na društvenoj mreži Iks.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније