Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Portal RTCG ]

30. 04. 2024. 10:13 >> 10:13

PODGOORICA

Dvije osobe uhapšene zbog krađe

U Podgorici su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su počili krađu u dva odvojea slučaja.

Prvobitno su policijski službenici u Podgoricai identifikovali, podnijeli krivičnu prijavu i lišili slobode lice osumnjičeno za tri teške krađe.

Ova se krivična djela stavljaju na teret E.L. (31), koji je, kako se sumnja iz prostorija jedne agencije za nekretnine otuđio lap top i novac u uznosu od oko 200 eura, zatim je istoga dana, iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio oko 1.000 eura.

"Nadalje, otuđio je i lap top i limitator zvuka iz drugog ugostiteljskog objekta. Prilikom lišenja slobode ovoga lica, kontrolom je pronađena i manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin i kokain. Protiv njega će u odnosu na posjedovanje ovih narkotika biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe narkotika", kaže se u saopštenju.

Osim toga, kako navodi podgorička policija procesuirala je i maloljetno lice kojem se na teret stavlja krivično djelo teška krađa.

"Slobode je lišen šesnaestogodišnjak koji je, kako se sumnja, ovo krivično djelo izvršio na način što je polomio staklo od ulaznih vrata jednog maloprodajnog objekta u Podgorici, izvršio premetačinu i otuđio duvanske proizvode u vrijednosti od oko 400 eura", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније