Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

30. 04. 2024. 08:35 >> 10:23
Čitaj mi:

do 72 sata

Bjelopoljac osumnjičen za prijetnje majci, određeno mu zadržavanje

Uprava policije – OB Bijelo Polje dostavila je juče Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju krivičnu prijavu protiv (S.K.) iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Državni tužilac je nakon saslušanja osumnjičenog, donio rješenje kojim mu je određeno zadržavanje u trajanju do 72 sata.

“Iz krivične prijave i prikupljenih dokaza, proizilazi da je osumnjičeni S.K., 28.aprila oko 11:30 časova, u mjestu Nikoljac, opština Bijelo Polje u porodičnoj kući, svojoj majki oštećenoj L.K. uputio više riječi prijetnji da će napasti na njen život i tijelo, a nakon toga joj je putem sms poruka uputio više riječi uvreda i prijetnji, od kojih se osjetila ugroženom”, navodi Tužilaštvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније