Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M. [ Libertas ]

20. 02. 2024. 14:26 >> 14:26
1
Čitaj mi:

SDT-U

Viši sud vratio optužnicu protiv Mila Božovića i ostalih osumnjičenih

Optužnica protiv predsjednika Opštine Budva Mila Božovića i još 20 osumnjičenih, vraćena je Specijalnom državnom tužilaštvu na doradu i ispravljanje grešaka, potvrdila je Libertasu Marija Raković, portparolka Višeg suda u Podgorici, koji treba da odluči da li će suditi toj grupi za šverc 4,3 tone kokaina i pranje novca.

Ona nije precizirala na koje djelove optužnice se odnose manjkavosti i greške, navodeći da je sud detaljno analizirao pasus po pasus tog dokumenta.

Navodnu kriminalnu grupu, prema optužnici koju je potpisao državni tužilac Jovan Vukotić, organizovali su bivši policajac Mileta Ojdanić i odbjegli policajac Ljubo Milović.

Osim njih, optužnicom su obuhvaćeni i vođa kriminalnog kavačkog klana Radoje Zvicer, službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost Petar Lazović, Ivan Stamatović, Nebojša Bugarin, Milan Popović, Miloš Mišurović, Dejan Knežević, Marko Novaković, Ivan Nikolić, Goran Stojanović, Božidar Jabučanin, Aleksandar Keković, Vladimir Bajčeta, Tihomir Adžić, Filip Zindović, Darko Knežević, Ivan Mijatović i Dražen Milović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније