Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ A.B. ]

01. 10. 2023. 16:11 >> 16:12

AKCIJA "ALKOHOL"

Uhapšeno šest pijanih vozača u Beranama i Nikšiću

Tokom prethodne dvije večeri beranska saobraćajna policija izvela je lokalnu akciju „Alkohol“ i kontrolisala 45 vozača, saopšteno je danas iz Uprave policije.

“Od toga broja njih osam je zatečeno da vozilima upravljaju pod dejstvom alkohola u organizmu, te su po tom osnovu podnijete četiri prekršajne prijave i izdata četiri prekršajna naloga, dok je po drugim odredbama Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima podnijeta jedna prekršajna prijava i izdat jedan prekršajni nalog”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, vozač koji se nije zaustavio na izdat znak STOP od strane policijskog službenika lišen je slobode.

Osim toga, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, sprovodeći aktivnosti u akciji “Alkohol”, u toku noći između suobote i nedjelje, prekršajno procesuirali ukupno 12 vozača.

“Zbog prisustva alkohola u organizmu u koncentraciji većoj od 1 g/kg lišili su slobode pet vozača, gdje je kod D.P. (27) utvrđeno da je vozilom uprvljao sa 2,15 promila alkohola u organizmu. Njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu zatvora u trajanju od 10 dana”, ističu iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније