Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Portal RTCG ]

21. 09. 2023. 19:14 >> 19:16
1

NESREĆA NA OBZOVICI

Vozač autobusa još u KCCG, po izlasku ga čeka tužilac

Vozač autobusa koji je prije dva dana sletio na Obzovici i dalje je na liječenju u KCCG, a po poboljšanju njegovog zdravstvenog stanja biće priveden tužiocu da da izjavu.

To je Portalu RTCG saopšteno iz Uprave policije. U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Cetinje - Budva dvije osobe su poginule, a 22 povrijeđene. Jedna osoba je životno ugrožena, i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege.

Uzrok nesreće još nije poznat, a u prethodnih dva dana uzete su izjave prezivjelih putnika. Tužilaštvo procjenjuje okolnosti uslijed kojih je došlo do nesreće.

Autobusom,  koji je vlasništvo nikšićke firme "Papović" upravljao je N.S. iz tog grada.

Uprava policije juče je saopštila  da se vozaču autobusa na teret stavlja teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja.

"Po nalogu tužiteljke vozač N.S. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja i on se obezbjeđuje od strane policijskih službenika u Kliničkom centru Crne Gore, te će u zakonskom roku biti priveden na dalju nadležnost postupajućoj tužiteljki", saopšteno je iz UP.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније