Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Ч.Ј.

22. 08. 2023. 16:05 >> 16:05

NA BOŽAJU

Oduzeta dva vozila za kojima je bila raspisana potjernica

Podgorički policajci su usaradnji sa službenicima Sektora granične policije na prelazu Božaj oduzeli dva vozila koja se nalaze na međunarodnoj interpolovoj potjernici.

"Naime, na graničnom prelazu Božaj, prilikom ulaska u Crnu Goru, kontrolisano je vozilo marke BMW mađarskih registarskih oznaka koje se potražuje od strane Interpola SR Njemačke i vozilo marke Toyota njemačkih registarskih oznaka koje se potražuje od strane Interpola Republike Italije", navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, utvrđeno je da je za ova dva vozila na snazi međunarodna interpolova potjernica.

"Vozila su oduzeta i u odnosu na ista preduzimaju se dalje mjere i radnje od strane NCB Interpol Podgorica", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније