Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ (Pobjeda) ]

09. 11. 2020. 21:49 >> 22:02
15

PODGORICA

Uhapšeni mladići, crtali kapelu na ogradi

Četiri mladića, Luka Vojvodić (18), Vojin Dragaš (21), Luka Bulatović (22) i Luka Čavor (20) uhapšeni su večeras dok su na ogradi uz magistralu u podgoričkom naselju Donja Gorica crtali kapelu na Lovćenu, saopšteno je nezvanično Pobjedi iz policije.

Policija je reagovala po prijavi da su na ovom prostoru, u prethodnom periodu, crtani grafiti trobojke i na licu mjesta su zatekli četiri mladića kako crtaju kapelu.

Oni su privedeni u Centar bezbjednosti Podgorica.

"Podaci će biti ustupljeni Komunalnoj inspekciji za preduzimanje mjera iz njihove nadležnosti", saopšteno je nezvanično iz policije.

Podsjetimo, Luka Vojvodić iz Podgorice već je hapšen u maju zbog skrnavljenja spomenika na Ravnom Lazu u Piperima posvećenog organizatorima Trinaestojulskog ustanka.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније