Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

P.R. [ Beta ]

19. 03. 2024. 14:36 >> 14:35
Čitaj mi:

RUSIJA PLANIRA

Evakuacija 9.000 djece iz sela na granici sa Ukrajinom

Guverner ruskog regiona Belgoroda izjavio je danas da će oko 9.000 djece biti evakuisano iz sela na granici sa Ukrajinom zbog intenziviranja napada na tu oblast.

"Evakuišemo veliki broj sela, a sada planiramo da evakuišemo oko 9.000 djece zbog ukrajinskog granatiranja", rekao je Vjačeslav Gladkov na sastanku stranke Jedinstvena Rusija predsjednika Vladimira Putina.

On je rekao da je za nedjelju dana 16 ljudi ubijeno i 98 ranjeno u regionu koji je bio meta pojačanih ukrajinskih napada od 12. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније