Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Б.Ч.Ј.

08. 03. 2023. 14:42 >> 14:43

TUROPERATORI ZAINTERESOVANI ZA CG

Najavljena direktna avio-linija između Crne Gore i Rumunije

Turistička organizacija Bar je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom ugostila turoperatore iz Rumunije i predstavila dio ponude barske rivijere. Studijska grupa izrazila je veliko interesovanje za Crnu Goru i barsku rivijeru i najavili su otvaranje direktne avio linije ka Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz TO Bar u okviru studijske posjete upriličeno je krstarenje Skadarskim jezerom i obilazak tvrđave Besac, gdje su gosti imali priliku da degustiraju specijalitete tradicionalne kuhinje.

"Nakon krstarenja, izrazili su želju da posjete hotel Stara čaršija. Bili su izuzetno zadovoljni ponudom hotela i oduševljeni kontrastom starogradskog stila čije sobe vraćaju goste u nekadašnji život u starim gradovima, a opet sve u kombinaciji sa udobnostima koje nam pruža savremena tehnologija", navodi se u saopštenju.

Posjetu Starom Baru podržao je Kulturni centar, koji je ovom prilikom obezbijedio ulaznice.

Studijska grupa je, kako su kazali, u pratnji vodiča, obišla najznačajnije arheološko nalazište, Stari grad Bar.

"Posebno oduševljenje izazvala je istorija starog grada koji svjedoči životu svih civilizacija", navodi se u saopštenju.

Posjetioci su uživali i u specijalitetima tradicionalne kuhinje u restoranu Kaldrma.

"Studijska grupa izrazila je veliko interesovanje za Crnu Goru i barsku rivijeru i najavili su otvaranje direktne avio linije ka Crnoj Gori. Puni utisaka vraćaju se za Rumuniju, gdje će prenijeti svoje iskustvo i oduševljenje Skadarskim jezerom, Starim gradom, kao i bogatom gastronomskom ponudom", kazali su iz TO Bar.

U toj lokalnoj, nadaju se da će ova posjeta turoperatora doprinjeti većem broju turista sa ovog emitivnog tržišta.

Posjetu su upriličili predstavnici turičkih agencija, Istraživačkog centra za inovacije u turizmu i predstavnici medija, koji imaju za cilj početak promocije usmjerene ka tržištu Rumunije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније