Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Objavila: J.B.Č. ]

22. 05. 2019. 17:55 >> 17:54

POTVRĐEN KVALITET

Hotel Čedi najbolji projekat jugoistočne Evrope

Hotel Čedi Luštice Bay proglašen za najbolji projekat u jugoistočnoj Evropi na ceremoniji u Varšavi.

Iz kompanije Luštica Development podsjetili su da je taj hotela prošle godine nagrađen Wild Beauty priznanjem kao najbolji luksuzni hotel u Crnoj Gori.

"Na nedavno završenoj CEEQA (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards) ceremoniji u Varšavi, Chedi je proglašen za najbolji projekat u jugoistočnoj Evropi i tako još jednom potvrdio kvalitet po kojem je Luštica Bay prepoznatljiva, ali i dodatno učvrstio uvjerenje da se hotel, ali i cijeli projekat, kreće u pravom smjeru", rekli su te kompanije.

Kako je saopšteno iz njihove PR službe, izvršni direktor Luštice Developmenta, Daren Gibson, nije krio zadovoljstvo nakon ovog uspjeha.

"Čedi je najčistiji izraz strasti i posvećenosti svih onih koji su dio ovog projekta. On je vrhunac naših napora i, kao prvi od sedam planiranih hotela u Luštici Bay, usredsređen je na stvaranje života kakav treba a koji mi tako predano kreiramo u našem projektu. Inspirisan autohtonom arhitekturom i lokalnim nasljeđem, Čedi spaja prirodno sa prefinjenim luksuzom i nenadmašnim komforom i to je suština našeg uspjeha i ove nagrade", kazao je Gibson.

Podsjećajući na Wild Beaty nagradu za najbolji novi hotel, Gibson je kazao da je ova nagrada zasigurno samo jedna od mnogih koje očekuju od ovog posebnog hotela u srcu Luštice Bay, nove prepoznatljive destinacije Orascoma.

Odluku o ovoj nagradi, donio je žiri CEEQA, koji se sastoji od iskusnih predstavnika vodećih kompanija na tržištu.

"Još od 2003. godine CEEQA organizacija predstavlja ključnu figuru u spajanju investitora, institucija, organizacija i agenata za nekretnine na jednom mjestu. Tradicionalna dodijela nagrada se organizuje jednom godišnje u Varšavi i široko su priznate kao jedna od najbitnijih nagrada u oblasti nekretina", podsjećaju iz kompanije Luštica Development.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније