Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 04. 2013. 20:54 >> 20:54

ZAPEČAĆENA

Podignuta optužnica za napad u Bostonu

Detalji optužnice još uvijek nisu dostupni za javnost, rekao je zvaničnik američkog suda. Zbog povrijeđenog grla, Carnajev sa istražiteljima komunicira pisanjem.

Federalni tužitelji su danas podigli optužnicu protiv ranjenog Džohara Carnajeva, optuženog za napad u Bostonu.

„Zapečaćena optužnica je predata sudiji, iako optuženi još uvijek leži u bolničkom krevetu“, rekao je Gari Vent iz američkog pravosuđa.

Carnajev je tokom sukoba sa policijom ranjen u grlo, zbog čega nije u stanju da govori. On je sinoć došao svijesti i pisanjem komunicira sa istražiteljima.

Navodno, on ima i ranu na potiljku, pa mediji spekulišu da je pokušao samoubistvo.

Džohar Carnajev liječi se u istoj bolnici u kojoj su zbrinuti ranjeni u napadu na maraton.

Njegovog starijeg brata Tamerlana je likvidirala policija u razmjeni vatre.

Oni se sumnjiče da su izveli bombaški napad na maraton u Bostonu, pri čemu su tri osobe poginule, a 180 je ranjeno. U potjeri za njima stradao je jedan policajac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније