Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 04. 2013. 21:12 >> 21:16

NEOČEKIVANO?

Ajatolah Ali Hamnei osudio napade u Bostonu

Vrhovni vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei, osudio je bombaške napade u Bostonu, ali je i kritikovao SAD zbog dvostrukih standarda u vezi sa napadima bespilotnim letjelicama u kojima ginu nevini civili.

"Islamska Republika Iran, koja slijedi logiku islama, protivi se svakom bombaškom napadu i ubijanju nevinih ljudi bez obzira da li se radi o Bostonu, Pakistanu, Avganistanu, Iraku ili Siriji", rekao je Hamnei vojnim liderima Irana u Teheranu.

On je u isto vrijeme  kritikovao SAD zbog ubistva civila u Pakistanu i Avganistanu u napadima bespilotnim letjelicama i zbog podrške "ubicama" u Iraku i Siriji.

"Koja je to logika da  Amerikanci ubijaju djecu i žene u  Avganistanu i Pakistanu, a sa druge strane podržavaju teroriste koji to isto rade u Iraku i Siriji, ali ako se bombaški napad dogodi u SAD ili nekoj drugoj zemlji Zapada, onda cijeli svijet treba da plati za to", rekao je on.

Prema riječima Hamneia, ti dvostruki standardi dovešće do propasti zapadne civilizacije.

"Zapadna civilizacija je na ivici propasti i raspada zbog kontradiktornosti, nedostatka logike i  brige o osnovnim ljudskim vrijednostima", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније