Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

02. 02. 2013. 12:48 >> 12:49

OBMANA

Iran u svemir poslao jednog, a vratio drugog majmuna

Majmun poslat u svemir imao je mladež iznad desnog oka i svijetliju dlaku za razliku od onoga kojeg su Iranci prikazali nakon slijetanja letjelice.

 

Teheran je krajem januara lansirao letjelicu sa majmunom, koja je , navodno, uspješno vraćenja na Zemlju.

Međutim, uspjeh misije je doveden u pitanje, jer, navodno, nakon slijetanja na snimku se ne nalazi isti majmun koji je lansiran u svemir.

 "Izgleda da je riječ o različitim majmunima, oni nemaju isti nos, sve je drugačije", rekao je Jariv Baš, direktor izraelske Svemirske  agencije.

Iran je prije dvije godine uspio da pošalje letjelicu u svemir u kojoj su se nalazili kornjača, miš, bakterije i crvi. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније