Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Hina [ R.B. ]

28. 03. 2024. 08:37 >> 08:37

URUŠAVANJE MOSTA

Baltimor: Ronioci izvukli dva tijela dva nestala radnika

Ronioci su u srijedu izvukli tijela dvojice od šest nestalih radnika koji su poginuli nakon urušavanja mosta u Baltimoru, objavio je Reuters.

Tijela su izvučena iz rijeke Patapsko dan nakon što je masivni kontejnerski brod izgubio pogon i sposobnost manevriranja prije nego što je udario u potporni stup mosta "Francis Scott Key Bridge" i u potpunosti urušio most.

Portparol državne policije Marlenda rekao je da je kamion s tijelima dvojice muškaraca pronađen u blizini središnjeg dijela srušenog mosta. Takođe je rekao da su daljnji napori da se izvuku ostaci obustavljeni zbog sve opasnijih uslova.

Govoreći na konferenciji za medije u srijedu veče, predstavnik državne policije Merilenda, pukovnik Roland Batler objavio je da je, nakon urušavanja mosta u luci Baltimor, iz vode izvučen crveni kamion, u kojemu su se nalazila tijela dvojice muškaraca.

Žrtve su 35-godišnji Alejandro Hernandez Fuentez iz Baltimora i 26-godišnji Darlene Rania El Castillo Cabrera iz Dandalka.

Preostala četiri radnika koji su bili dio ekipe koja je u to vrijeme popunjavala rupe na cesti mosta proglašeni su mrtvima, 18 sati nakon nesreće.

Rušenje mosta zatvorilo je luku Baltimor na neodređeno vrijeme. Radi se, inače, o jednoj od najprometnijih luka na istočnoj obali SAD-a.

Ranije u srijedu, federalni istražitelji pregledali su teretni brod dok su timovi za hitne slučajeve tražili tijela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније