Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P.R. [ Beta ]

26. 03. 2024. 10:44 >> 11:24
Čitaj mi:

SLUČAJ POVEZAN SA MOSKVOM?

Turska: Uhapšeno 147 osumnjičenih pripadnika Islamske države

Turske vlasti uhapsile su 147 osumnjičenih pripadnika džihadističke grupe Islamska država, izjavio je turski ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja.

Hapšenja su sprovedena u 30 turskih provincija, od ukupno 81, naveo je ministar na društvenoj mreži X.

Od 1. juna 2023. u Turskoj je uhapšeno 2.919 osoba koje se sumnjiče za veze sa džihadističkom grupom, rekao je ministar unutrašnjih poslova.

Agencija Frans pres je javila, pozivajući se na turske bezbjednosne izvore, da su dvojica osumnjičenih za učešće u terorističkom napadu u Moskvi boravili nekoliko nedjelja na teritoriji turske i da su 2. marta otputovali avionom u Rusiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније