Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ Tanjug, Nova.rs ]

10. 03. 2024. 15:13 >> 15:21
Čitaj mi:

BIVŠI LIDER SAD

Tramp pohvalio Orbana: Svi ga poštuju, fantastičan je lider

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fantastičnim liderom", nakon što ga je ugostio u svojoj rezidenciji u Mar-a-Lagu u američkoj saveznoj državi Florida.

„Nema boljeg, pametnijeg i boljeg lidera od Viktora Orbana. On je fantastičan“, rekao je Tramp okupljenima na koncertu u letovalištu na Floridi.

Niz video snimaka sa tog događaja objavljen je na Orbanovom Instagram nalogu, prenio je Si-En-En.

Tramp je dodao da je predsjednik mađarske vlade „nekontroverzna ličnost“.

„Tako će i biti, i to je cela suština, zar ne? On je pravi šef i veliki lider. U Evropi i u svijetu svi ga poštuju. Čast mi je da ga ugostim. Ostaćemo u kontaktu“, poručio je Tramp.

Orban je nešto ranije izjavio da je Tramp „predsednik mira“ jer je, kako je rekao, dok je on obavljao tu funkciju, mir vladao i na Bliskom istoku i u Ukrajini.

Mađarski premijer je, u video snimku koji je objavila agencija MTI, rekao da trenutno ne bi bilo rata u svijetu da je Tramp i dalje predsjednik SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније