Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ N1 ]

27. 10. 2023. 20:16 >> 20:17
5

NA TELEGRAM KANALU

Objavljena lažna vijest da je Putin preminuo; Kremlj: Zasmijavate nas

Telegram kanal General Svr, koji mjesecima tvrdi da ruski predsjednik Vladimir Putin ima rak i da je smrtno bolestan, objavio je da je Putin preminuo u svojoj palati u Valdai, sjeverno od Moskve.

Na objavljene informacije reagovao je Kremlj.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je RIA Novostima rekao da je objava s Telegrama “apsurdna šala”.

“Takve vrste objava pripadaju kategoriji lažnih vijesti o kojima brojni mediji uporno pišu i raspravljaju. Ovo izaziva podsmijeh u Kremlju”, rekao je Peskov za RIA Novosti.

Ranije ove sedmice Peskov je demantovao navode da je Putin doživio srčani udar, a takođe je odgovorio na navode da je ruski predsjednik koristio dvojnika za određene događaje.

Podsjetimo, profil General Svr na Telegramu je objavio da je Putin mrtav i da se u Rusiji trenutno odvija pokušaj državnog udara.

“Putin je preminuo večeras u svojoj rezidenciji u Valdaju. U 20:42 po moskovskom vremenu ljekari su prekinuli reanimaciju i konstatovali su smrt. Sada su ljekari blokirani u sobi s Putinovim lešom, drže ih pripadnici predsjedničke sigurnosne službe. Osiguranje predsjednikovog dvojnika je pojačano. Aktivni pregovori su u toku. Svaki pokušaj da se dvojnik predstavi kao Putin nakon njegove smrti je državni udar”, objavljeno je na Telegramu.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније