Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ A.B. ]

30. 08. 2023. 18:22 >> 18:23

ČEČENSKI LIDER

Kadirov: Život dugujem Putinu, ispunio bih sve njegove želje

Čečenski lider Ramzan Kadirov priznao je da dva puta duguje svoj život Vladimiru Putinu i da je spreman da izvrši bilo koje naređenje, čak i po cijenu života.

Sebe je nazivao pešadijom Vrhovnog komandanta Rusije.

"Ja ne pripadam sebi. Pripadam vjeri, otadžbini i njenim interesima. I spreman sam da ispunim bilo koju naredbu Vladimira Vladimiroviča, čak i ako rezultat bude smrt", naglasio je šef Čečenije.

Kadirov je ranije najavio da će puštati bradu za cio period SVO, kao što to rade čečenski borci.

On je istovremeno objasnio da za Čečene učešće u specijalnoj operaciji nije samo dužnost prema otadžbini, već i "sveti džihad protiv satanista".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније