Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ A.B. ]

21. 06. 2023. 20:49 >> 20:50

REZULTATI SKYTRAX-A

Turkish Airlines najbolji avio-prevoznik u Evropi

Turkish Airlines je osmu godinu zaredom proglašen najboljom avio-kompanijom u Evropi, pokazuju rezultati agencije za ocjenjivanje vazduhoplovnog saobraćaja Skytrax.

Kompanija je takođe dobila nagrade za najbolju ekonomsku klasu ugostiteljstva, najbolju avio-kompaniju u južnoj Evropi i najbolje sjedište ekonomske klase u Evropi na World Airline Awards.

Istraživanje je uključilo odgovore od preko 20 miliona korisnika usluga, prenosi Mina biznis. 

"Ova nagrada jača vodeću poziciju našeg glavnog prevoznika u sektoru. Nastavićemo poboljšavati standarde naših usluga i pružati najbolje moguće iskustvo našim gostima", rekao je izvršni direktor Turkish Airlines Bilal Eksi.

Nagrade, poznate kao Oskari vazduhoplovne industrije, objavljene su na događaju održanom u pariskom Muzeju vazduhoplovstva i svemira.

Turkish Airlines je porastao za jedno mjesto i postao šesta najbolja avio-kompanija na svijetu od preko 325 avio-kompanija uključenih u rezultate istraživanja.

Takođe je rangiran i kao osmi najjači brend avio-prevoznika u svijetu, prema istraživanju konsultantske kuće Brand Finance za procjenu i strategiju u maju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније