Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ N1 ]

15. 04. 2022. 23:14 >> 23:16

ALBANSKI PREMIJER

Edi Rama odbio da stavi masku u avionu, intervenisala policija

Premijer Albanije Edi Rama izazvao je incident u avionu, kada je na letu kompanije Lufthanza odbio da stavi masku. Kako prenosi njemački Spiegel, kada ni pilot nije uspio da riješi ovu situaciju, došla je policija.

Prema svjedočenjima putnika na tom letu, incident se dogodio početkom decembra prošle godine, prije polijetanja aviona na liniji Frankfurt-Detroit.

Nakon Raminog odbijanja da stavi masku, osoblje u avionu je pozvalo pilota, koji je takođe bezuspješno pokušao da ubijedi albanskog premijera.

Na kraju je intervenisala federalna policija i izvela Edija Ramu iz vazduhoplova.

Tek nakon razgovora sa službenikom federalne službe za međunarodne odnose, Rama je pristao da stavi masku.

Lufthanza je potom rasporedila njega i desetočlanu delegaciju u njegovoj pratnji na naredni let za SAD.

Razmatrana je i eventualna novčana kazna, ali je Karsten Špor, direktor Lufthanze, govorio upravo o tome da nije postojala ustaljena procedura za takve slučajeve, iako nije direktno imenovao premijera Albanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније