Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ b92 ]

17. 05. 2021. 11:34 >> 11:35

JEKATERINBURG

Napao nožem prolaznike, ubio troje

Tri osobe su ubijene kada je jedan muškarac napao nožem prolaznike u blizini željezničke stanice u ruskom gradu Jekaterinburgu.

Napadač je u međuvremenu ranjen i trenutno je u bolnici, pošto su policajci morali da upotrebe oružje kada je pokušao da ih napadne nožem.

Izvor u regionalnoj vlasti rekao je za agenciju Tass da se tačan broj žrtava i okolnosti incidenta istražuju.

Navedeno je da je u parku kod željezničke stanice u Jekaterinburgu došlo do sukoba poslije ispijanja alkohola i da su, prema preliminarnim informacijama, trojica muškaraca ubijeni.

Napadač je uhapšen, a policajci su prilikom hapšenja morali da upotrebe oružje pošto je on pokušao da ih napadne nožem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније