Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 01. 2021. 13:45   >>  13:45

UKRALA LAPTOP

Uhapšena žena optužena za upad u Kapitol

Američke federalne vlasti uhapsile su ženu zbog sumnje da je ukrala laptop iz kabineta predsjednica Predstavničkog doma Kongresa SAD Nensi Pelosi tokom nereda u Kapitolu ranije ovog mjeseca.

Rajli Džun Vilijams uhapšena je u ponedjeljak, potvrdio je zvaničnik ministarstva pravde.

Nije poznato kada će se uhapšena pojaviti pred sudom.

Federalni istražni biro (FBI) u poternici od nedjelje Vilijams nije optužio za krađu već samo za upad u Kapitol.

Poznanik uhapšene rekao je da je video snimak Vilijamsove kako uzima laptop koji je, kako se navodi, planirala da pošalje prijateljima u Rusiji a zatim proda obavještajnoj službi te zemlje. Taj plan je, međutim, propao.

FBI je saopštio da je slučaj pod istragom.

Saradnici Nensi Pelosi potvrdili da su da je laptop ukraden iz sale za konferencije, ali su rekli da je uređaj korišćen isključivo za prezentacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније