Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 11. 2020. 09:20 >> 09:26

VELIKA RAZARANJA

Azerbejdžanski napadi na pozicije Jermena

Azerbejdžansko ratno vazduhoplovstvo bombardovalo je tokom protekle noći Martakert i okolna naselja i izazvalo velika razaranja.

Sela u Gornjem Askeransu bila su meta minobacačkih granata, saopštio je informativni centar vlade u Jerevanu.

"Iz pravca Grada i Smerča, neprijatelj je ispaljivao rakete na sela Avetaranots i Žnek. Nije bilo žrtava među civilima", kaže se u saopštenju.

Sukobi su obnovljeni 27. oktobra i eskalirali u intenzivne razmene vatre u kojima je stradao veći broj civila.

Do sada su dogovorena i ubrzo prekršena tri primirja, a dvije strane su se uzajamno optuživale za kršenja sporazuma, podsjeća  TAS.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније