Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ b92 ]

20. 10. 2020. 21:12 >> 21:12

UZ NAGORNO-KARABAH

Jermenija granatira još dvije oblasti

Azerbejdžansko ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je Jermenija granatirala oblasti Tatar i Agdam uz Nagorno-Karabah.

Azerbejdžansko ministarstvo prethodno je saopštilo da su borbe oko Nagorno-Karabaha nastavljene prethodnog dana i tokom noći u tri pravca konfliktne zone.

Jermenija i Azerbejdžan postigli su u subotu drugi po redu sporazum o humanitarnom prekidu vatre koji je stupio na snagu u ponoć po lokalnom vremenu, ali su dvije zemlje odmah počele da optužuju jedna drugu za kršenje primirja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније