Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: M.M ]

02. 11. 2019. 13:36 >> 13:29

IPAK DOGOVOR

Džonson odustao od prijetnje

Britanski premijer Boris Džonson odustao je u izbornom programu svoje Konzervativne stranke od prijetnje da će izvesti Britaniju iz EU bez dogovora, piše "Tajms".

List navodi da će fokus programa stranke pred izbore biti rad na dobijanju podrške za njegov dogovor o Bregzitu, prenosi Rojters.

Džonson je prethodno najavljivao da će izvesti Britaniju iz EU sa ili bez dogovora 31. oktobra, ali ga je parlament primorao da zatraži produženje roka za Bregzit do kraja januara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније