Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

26. 07. 2019. 08:38 >> 08:38

TAKTIČKO NAORUŽANJE

Sjevernokorejska proba kao upozorenje Južnoj Koreji

Sjeverna Koreja izvela je probu "novog tipa vođenog taktičkog naoružanja" kao upozorenje vojsci Južne Koreje, javila je jutros sjevernokorejska agencija KCNA.

Sjevernokorejski lider Kim Džong Un "lično je organizovao i vodio" probu ultramodernog sistema naoružanja koja predstavlja svečano upozorenje južnokorejskoj vojsci zbog njenih planova da učestvuje u združenim vojnim vježbama sa SAD, navodi agencija.

Sjeverna Koreja lansirala je juče dva projektila koja su pala u Japansko more.

Južnokorejska vojska saopštila je da su rakete ispaljene iz područja oko grada Vonsan i da su prelejtele 430 kilometara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније