Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

02. 09. 2013. 14:47 >> 14:48

NAKON OBAMINE IZJAVE

Izrael šalje rezerviste kući

Izraelska vojska je povukla jedan dio rezervista koje je ranije angažovala zbog moguće vojne međunarodne intervencije u Siriji, javlja agencija Anadolija.

Izraelski vojni radio objavio je da će vojska povući jedan dio rezervista koje je angažovala zbog mogućeg vojnog napada na Siriju. Vojska je donijela ovakvu odluku nakon što je predsjednik SAD-a Barak Obama rekao kako će od Kongresa tražiti ovlašćenje za vojnu intervenciju protiv Asadovog režima. 

Izraelski zapovjednik Sjeverne vojne komande Jair Golan u subotu se sastao sa čelnicima lokalne uprave. On je kazao kako su pripreme za odbranu zemlje od mogućeg hemijskog napada iz Sirije, ukoliko bi došlo međunarodne vojne intervencije na tu zemlju, prošle bez pretjeranog korišćenja rezervnih vojnika i bez nanošenja većih šteta civilnom sektoru. 

Izraelska vojska je, zbog moguće međunarodne vojne intervencije na Siriju i napada koji bi mogao usliijediti iz te zemlje, angažovala jedan dio rezervnog sastava vojske.

 

(AA)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније