Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Blic/Objavio: I. P. ]

12. 01. 2019. 11:03   >>  10:34 1

NJEGOVA ROĐAKA SAOPŠTILA

Sergej Skripalj je vjerovatno mrtav

Viktorija Skripalj, nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Velikoj Britaniji, a za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "vjerovatno mrtav".

 "Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana porodice. Sergej Viktorovič Skripalj je vjerovatno mrtav. Kao prvo, nije kontaktirao svoju majku, a kao drugo, jeste li ga vidjeli poslije svega što se desilo? Nijesu nam pokazali čak ni fotografije", istakla je Viktorija Skripalj.

Ona je za Tass rekla da je Skripaljeva majka, a njena baka, Jelena odustala od puta u Britaniju iz zdravstvenih razloga.

Prema ranijem pisanju medija, njih dvije su planirale da apliciraju za britansku vizu krajem 2018. godine, ali je Viktorija odbijena.

"Baka sigurno neće ići tamo, mada želi, ali joj to zdravstveno stanje ne dozvoljava. Ona ima 91 godinu i ne osjeća se dobro, jedva se kreće", rekla je Viktorija Skripalj i dodala da ni ona ne planira da sad ide u Britaniju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније