Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

29. 11. 2018. 15:25 >> 15:08

BILANS POŽARA U SAD

Poginulo 88 ljudi, 196 se vode kao nestali

Najmanje 88 ljudi je nastradalo, a 196 se vode kao nestali, saopštile su američke vlasti tri sedmice poslije katastrofalnog požara u sjevernoj Kaliforniji.

U požaru je uništeno skoro 14 hiljada kuća i opustošeno 62 hiljade hektara na području grada Peradajs, gde živi 27 hiljada ljudi.

Šerif okruga Bjut Kori Honea rekao je da je optimista da bi moglo da se ispostavi da su neki od nestalih živi, prenosi Rojters.

Spisak nestalih, kaže on, varira pošto su neki koji su smatrani nestalima pronađeni u skloništima ili su se sklonili kod prijatelja.

Kada je reč o nastradalima u požaru, identifikovane su 82 žrtve.

Požar je u potpunosti lokalizovan u nedjelju, a uzrok se još istražuje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније