Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

29. 11. 2018. 11:17 >> 10:52

1.DECEMBRA

Putin i Tramp se sastaju u Buenos Ajresu

Sastanak predsjednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa, održaće se tokom samita G20 u Buenos Ajresu 1.decembra, kako je planirano, saopštio je danas Kremlj.

"Vašington je potvrdio sastanak", rekao je portparol Kremlja, Dmitri Peskov.

Iz Bijele kuće je najavljeno da će Tramp imati bilateralne sastanke s nizom svjetskih lidera tokom boravka u Agentini.

Osim sa Putinom, Tramp bi trebalo da se sastane i sa kineskim predsjednikom Si Djinpingom, njemačkom kancelarkom Angelom Merkel i japanskim premijerom Šinzom Abeom.

Savjetnik za nacionalnu bezbjednost američkog predsjednika Džon Bolton rekao je da će Tramp imati sastanke i s predsjednicima Argentine, Južne Koreje i Turske, Maurisijom Makrijem, Mun Džae Inom i Redžepom Tajipom Erdoganom, kao i s indijskim premijerom Narendrom Modijem.

Bijela kuća nije isključila ni neformalni susret sa saudijskim prestolonasljednikom Mohamedom bin Salmanom. Samit Grupe industrijski najrazvijenijih zemalja svijeta i zemalja u razvoju (G20) počinje sutra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније