Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

13. 10. 2018. 16:52 >> 16:33

NA SUMATRI

U poplavama stradala 21 osoba

Broj stradalih u poplavama na sjeveru indonežnskog ostrva Sumatra porastao je na 21, od čega je najmanje 11 djece, saopštavaju lokalni mediji.

"Bujica koja je nastala nakon olujnih kiša, odnijela je 20 djece iz lokalne islamske škole u oblasti Mandailing Natal", rekao je šef policije Irsan Sinuhaji, prenosi AP.

Sinuhaji je rekao da se u petak na sjeveru ostrva izlila rijeka i odnijela 20 djece koji su u večernjim satima bili u islamskoj školi.

Istakao je da su spasilačke ekipe izvukle 11 dječijih tijela iz ruševina i blata, te da još tragaju za ostalom djecom.

Obilne kiše često izazivaju poplave i klizišta u Indoneziji, gdje milioni ljudi žive u planinskim područjima ili u blizini plavnih ravnica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније