Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ klix.ba ]

14. 05. 2018. 14:31 >> 14:22
1

"MASOVNO UBISTVO"

Pilot leta MH370 namjerno oborio avion?

Stručnjaci za rasvjetljavanje avionskih tragedija sve više su uvjereni da je pilot režirao nestanak malezijskog Boeinga 2014, a da su putnici tokom leta ubijeni spuštanjem pritiska u avionu.

Džon Dejvson, advokat koji je zastupao porodice žrtava, tvrdi u intervjuu  za "News Corp Australia" da dokazi ukazuju na to da je za nestanak aviona odgovoran jedan od članova posade.

"Pilot koji je upravljao letom `MH370` skrenuo je avion sa puta. Dokazi čvrsto pokazuju da je posada bila upletena. Pritisak u avionu bio je poremećen i ljudi su se gušili. Bilo je to ubistvo sa predumišljajem. Bilo je pomno planirano. Tijela nikada nijesu pronađena", objasnio je Dejvson.

Istraživači koji pokušavaju da utvrde razlog nestanka leta "MH370" vjeruju da je za tragediju odgovoran pilot, koji je isplanirao masovno ubistvo 239 putnika i članova posade.

Stručnjaci su se saglasili o uzroku nestanka i pada aviona "Malaysia Airlines"-a 2014. na putu iz Kuala Lumpura u Peking.

Bivši istražitelj kanadske vladine agencije za saobraćaj i bezbjednost Leri Vens siguran je da zna šta se dogodilo sa avionom.

"Mislim da se javnost može utješiti činjenicom da su stručnjaci sve više saglasni u vezi sa tim šta se dogodilo u avionu u posljednjim trenucima", kazao je Vance.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније